2013 Sep 28

 

Loto Polonia Multi

La Loto Polonia se poate castiga foarte usor si sigur daca stiu care sunt cele mai extrase 2 numere.

Atat de simplu este ! Nu trebuie decat sa consult pagina cu statistici Loto Polonia, vad care sunt primele 2 numere din tabelul “Cele mai extrase ” si le joc pe fiecare pe cate un bilet

Pasii pentru a castiga la Loto Polonia cu metoda celor mai extrase 2 numere:

- ma duc la statistici numere, la tabelul “cele mai extrase 2013″ si le retin pe primele 2. Acestea sunt numerele cu probabilitatea cea mai mare de a iesi castigatoare la urmatoarele extrageri. Totusi, nu suntem asa siguri ca ele sa fie strict amandoua castigatoare la aceeasi extragere, mai probabil fiind faptul ca iese castigator unul dintre ele. Din acest motiv le joc pe fiecare pe cate un bilet.

- ma folosesc de metoda Fibonacci pentru fiecare numar pe care il joc.  Aceasta este o strategie ceva mai putin riscanta fata de metoda Martingale pentru ca necesita un buget acceptabil, mai ales atunci cand incep sa se adune multe remize.

- aplic aceasta metoda la fiecare extragere Loto Polonia, urmarind inainte de fiecare joc statistica numerelor, asa cum am explicat mai sus. Totusi, daca se inregistreaza un castig acceptabil, se poate face o pauza de cateva extrageri.

- pot mari probabilitatea de castig cu aceasta metoda aplicand niste mici inventii, rezultate in urma unor calcule simple, ca de exemplu:

  • daca un numar iese castigator pot sa mai stau cateva extrageri, pana cand numarul bun de jucat inregistreaza cateva remize. Avantajul aici este ca in cazul in care numarul jucat de mine se duce la multe remize, evitandu-le pe primele nu ajung sa bag multi bani in seria respectiva de pariuri.
  • nu incep sa joc sume mari, ci joc sume mici. Astfel beneficiul rezultat in urma castigurilor pot sa-l investesc in pariuri viitoare mai mari. Tineti-va castigurile bine deoparte pentru a le putea investi si castiga cat mai mult.
  • daca un numar inregistreaza multe remize, atunci poate fi jucat cel de pe locul 3 din “Cele mai extrase “, iar daca acesta are si el ceva remize adunate, atunci este cu atat mai probabil sa iasa castigator.

- si ultima etapa de castig la Loto Polonia cu metoda celor doua numere, cea mai interesanta, este atunci cand raman cu un beneficiu total de cateva mii de lei noi, in fiecare luna si ma distrez exact asa cum vreau.

In ceea ce priveste miza cu care se joaca, este bine pentru inceput sa se joace 2u sau 3u, adica numerele din sirul Fibonacci le multiplic cu 2 sau 3. Dupa ce bugetul incepe sa creasca se poate trece la 5u, 8u sau 10u.

Toti pasionatii de pariuri pe numere la Loto Polonia trebuie sa inteleaga faptul ca extragerile/numerele sunt imprevizibile. Daca totul era absolut sigur 100%, atunci toata lumea se imbogatea, iar loteria, practic, nu mai exista. Insa pot fi descoperite noi si noi strategii de castig la Loto Polonia. Daca nu credeam cu tarie acest lucru, nu infiintam si nu tineam viu acest blog, LotoPolonia247.com, mai ales ca nu aduce venituri materiale suplimentare.

Un risc, atunci cand pariez la Loto Polonia, exista intotdeauna !

Astept in continuare propunerile voastre sau comentariile la articole si va asigur de toata colaborarea mea in cazul in care un pasionat al fenomenului Loto Polonia vrea sa publice articole utile pe acest site.

Print Friendly

Terms:

Da mai departe !

Remize sisteme de jucat

Copyright 2013 LotoPolonia247.com
Design by : USA Casino       Thanks to : no deposit bingo | poker wordpress themes
Wordpress SEO Plugin by Wordpress SEO Plugin
wordpress hit counter